Firmaer.com

Guides og artikler om firmaer i Danmark og udlandet

Team Benns

Der kan være rigtigt mange gode grunde til, hvorfor man vælger at tage på et krydstogt eller et cruise. Uanset, hvad disse måtte være, er der dog ingen tvivl om, at man dermed gør som stadigt flere og flere danskere. I forhold til for blot få år siden er interessen for at holde sin ferie ombord på et krydstogtskib nærmest eksploderet. Fra at have været en rejseform for hovedsageligt velhavende, ældre mennesker, er det i dag alle slags mennesker, der tager på et cruise, for det kan tilrettelægges, så det opfylder de krav og ønsker, som man måtte have.

Da smag og behag som bekendt er forskellig, gælder det om at finde frem til en destination, et skib, en kahyt, de ture og udflugter, som opfylder de kriterier, man har til sit krydstogt, og det er absolut muligt.

Masser af destinationer – lave priser

Hos Team Benns har man mange års erfaring, stor ekspertise og ikke mindst et fantastisk netværk med professionelle og seriøse samarbejdspartnere overalt i verden, som gør selskabet til et oplagt valg, når man ønsker et skræddersyet krydstogt.

Europa, Caribien, Sydamerika eller Asien – hos Team Benns har man specialiseret sig inden for alle kategorier. Det er derfor nemt sammen med en rejsekonsulent at finde frem til netop dét krydstogt, som dækker de behov, som man måtte have. Konceptet er nemlig ganske enkelt: at tilbyde sine rejsende kvalitetscruises til nogle af markedets billigste priser, vel at mærke uden at skulle gå på kompromis med den absolut bedste kvalitet.

Professionel rådgivning

Det gælder med hensyn til alt lige fra transport til og fra havn, eventuel hotelovernatning i forbindelse med afgang og ankomst og naturligvis med speciel stor fokus på selve krydstogtet. Skulle man ønske at deltage i diverse guidede ture og udflugter, kan disse også bookes hjemmefra, ligesom det er muligt at booke togter med eller uden rejseleder på flere af de oversøiske cruises.

Har man ikke været på et krydstogt før, er det en rigtig god idé at kontakte en af Team Benns dygtige rejsekonsulenter for rådgivning og en uforpligtende snak om de mange muligheder, der er for at tilrettelægge et krydstogt, som opfylder de krav og ønsker, som man måtte have.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.