Firmaer.com

Guides og artikler om firmaer i Danmark og udlandet

Stofgiganten.dk

Er du på udkig efter materialer til dit næste kreative sy projekt, så har Stofgiganten lige hvad du står og mangler. Du finder mange forskellige typer stof i forskellig kvalitet, mønstre og farver.  Du finder hele sortimentet online på stofgiganten.dk.

God kvalitet til billige priser

Hos Stofgiganten.dk har du mulighed for at handle metervarer stoffer til særdeles favorable priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Virksomheden er dansk og åbnede webshoppen i 2013 for at kunne give danskerne mulighed for at shoppe lækre kvalitets stoffer til rigtig gode priser.

Stort sortiment af metervarer og sytilbehør

I webshoppen finder du et kæmpe udvalg af stoffer. F.eks. finder du et bredt udvalg af økologiske metervarer der enten er øko-tex standard 100 eller GOTS certificeret. Af øvrige typer finder du jersey, tyl, isoli, fløj og de meget populære digitale prints. Du finder også mere end 200 forskellige metervarer stoffer til børn. Der føres desuden mange forskellige mærkevarer stoffer, f.eks. MonaLuna, Art Gallery og lillestoff.

Af sytilbehør er de to mest populære kategorier snitmønstre og pyntebånd. I kategorien pyntebånd finder du f.eks. finder de super moderigtige bånd fra Kaffe Fassett, Amy Butler og Renaissance Ribbons. Af snitmønstre føres hele udvalget af snitmønstre fra både Minikrea og Onion.

Du finder selvfølgelig også lynlåse, knapper, sakse, nåle, strygemærker, elastik og meget andet. Samt et lille udvalg af de voldsomt populære Fru Zippe broderi mønstre.

Udvidet med større lager og butik

I starten af 2014 har Stofgiganten vokset sig ud af de oprindelige lokaler og er flyttet i nye lokaler, hvor der er mulighed for at komme forbi og mærke på stoffet. Du kan desuden vælge at bestille online og komme forbi og hente ordren i butikken. Stofgiganten er stadig primært en webshop, hvilket også afspejler sig i åbningstiderne i butikken.

Hold dig opdateret med de gode tilbud

Der kommer løbende en lang række gode tilbud, events og meget mere fra Stofgiganten. Hvis du vil sikre dig at du ikke går glip af tilbuddene, så meld dig til nyhedsbrevet, og følg Stofgiganten på facebook.

På webshoppen finder du billig fragt på din ordre, og runder beløbet 500 kroner, så får du gratis fragt. Har du spørgsmål til produkterne på webshoppen, så står vi klar ved telefonen til at svare på dine spørgsmål.

Kig forbi http://www.stofgiganten.dk og se det store udvalg af metervarer og sytilbehør.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.