Firmaer.com

Guides og artikler om firmaer i Danmark og udlandet

Smartsunwear.dk

Hvis du vil være sikker på, at det tøj med uv beskyttelse, som du køber til dine børn, nu også holder, hvad det lover, nemlig beskytter dem mod solens skadelige UV-stråler, er det vigtigt, at du sikrer dig, at tøjet er testet i forhold til for eksempel den meget strenge UV standard 801, som stiller meget høje krav til tøjets beskyttelse.

For at sikre dig så optimalt som muligt testes tøjet i våd, strakt og slidt tilstand, og det bliver kun godkendt, hvis det er i en klasse for sig. Er det ikke testet, risikerer du, at opnå en falsk tryghed, hvor du måske ikke opdager, at tøjet mister UV-beskyttelsen ved almindelig slitage eller under vask.

En meget kedelig statistik

Det er naturligvis en meget uheldig situation, specielt fordi vi her i landet har en af de højeste forekomster af modermærkekræft, som udvikles, fordi man udsætter sig for for meget af solens skadelige stråler. Den bedste beskyttelse er en kombination af tøj, der beskytter mod UV-strålerne, solcreme og en god bredskygget hat.

Når du bestemmer dig for at købe tøj med UV-beskyttelse, bør du derfor altid sikre dig, at du handler hos en seriøs forhandler, der har et godt udvalg fra førende producenter. Herved sikrer du sig, at du har nogle smarte kollektioner at vælge mellem, hvor der er lagt vægt på design, funktionalitet og ikke mindst en optimal UV-beskyttelse på 50+.

Tøj med uv beskyttelse – bÃ¥de til børn og voksne

Mange tror desværre helt fejlagtigt, at det udelukkende er børn, der har behov for tøj med beskyttelse mod de skadelige UVstråler, men det er naturligvis helt forkert. Det har voksne kvinder og mænd også, og der findes faktisk særdeles flotte kollektioner, som gør det nemt at være smart på stranden, byturen eller til grillfesten, uden at man risikerer at blive solskoldet.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.