Firmaer.com

Guides og artikler om firmaer i Danmark og udlandet

Papuga

Siden etableringen i 1971 har Papuga været blandt de førende rejseudbydere her i landet, når det gælder busrejser.

Hvad enten det er busrejser ud i Europa eller turarrangementer her i landet, grupperejser eller individuelle rejser, så har Papuga formået at følge med udviklingen ved konstant at have fokus på kvalitet og en innovativ tilgang til nye muligheder til gavn for de tusindvis af kunder, som hvert år rejser med selskabet.

Endagsture

Her i landet er det først og fremmest endagsture rundt til diverse seværdigheder og arrangementer, som Papuga har gjort til sit varemærke, for her er udbuddet både stort og alsidigt, og der er dermed noget for alle. Er du til revy i København, koncert i Herning, et besøg i folketinget eller noget helt fjerde? Turlisten er lang og spændende, året rundt.

Flerdagsture

Flerdagsture arrangeres også her i landet, men også til store dele af Europa, så her er det muligt at få masser af oplevelser, næste uanset hvilke interesser man har. Nogle af de meget populære destinationer er Tyskland og Holland, hvor man kan opleve kulturelle og historiske seværdigheder, blomsterparker og meget mere. Her i landet arrangeres flerdagsture til blandt andet Bornholm og Skagen, men mulighederne for at få arrangeret specielle og individuelle busture er absolut til stede, hvis man er en gruppe, der ønsker at komme af sted sammen.

Med kunden i centrum

Hos Papuga har lydhørhed over for kundernes ønsker altid været i centrum, og medarbejderne står derfor altid til rådighed for en snak om de muligheder, der er for at arrangere ture, inklusiv turistkørsel. Skulle man ønske professionel rådgivning om destinationer, har Papuga i årenes løb udviklet et stort netværk af samarbejdspartnere, både her i landet og i udlandet, som kan være behjælpelige med at skræddersy en rejse, så den opfylder den enkelte kundes ønsker og krav. Besøg www.papuga.dk her

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.