Firmaer.com

Guides og artikler om firmaer i Danmark og udlandet

Jørgen Hansen biler

Når der skal handles bil, er det vigtigt at samarbejde med en professionel og seriøs forhandler, som man kan have fuld tillid til, hvad enten der er tale om køb/salg af nye eller brugte biler.

Din Suzuki- og Kiaspecialist i Syddanmark

Hos Jørgen Hansen Biler A/S i Skærbæk i det sønderjyske er man specialister i Suzuki og Kia og kan derfor vejlede og rådgive optimalt i forhold til privatpersoner og virksomheder, som måtte have brug for det. Netop den gode relation mellem firmaet og dets kunder har afgørende betydning for, at firmaet er et af områdets foretrukne leverandører af biler, også når det gælder andre mærker end Suzuki og Kia.

Et moderne bilhus

Den autoriserede Suzuki- og Kiaforhandler har stor erfaring i køb, salg, service og vedligehold af biler og leverer altid optimale resultater, og det skyldes i høj grad staben af engagerede og topmotiverede medarbejdere. For at kunne yde den absolut bedst mulige service, deltager alle mekanikere løbende i videruddannelse og kurser, som betyder, at de er opdateret med det sidste nye på netop deres specialområde. Det er naturligvis medvirkende til, at man som kunde oplever et moderne bilhus, hvor man altid møder et kompetent og serviceorienteret personale, og hvor man er garanteret en løsning, som dækker præcist det behov, som man måtte have. Det gælder både, hvis man ønsker at købe bil i bilhuset, eller hvis éns bil skal en tur på værksted.

Værdier, som vægtes tungt

Selv om faglige kompetencer, der er i top, er et must, er det dog også værdier som lydhørhed, en ærlig og åben måde at kommunikere på og en forsikring om af såvel mundtlige som skriftlige deadlines og aftaler er bindende, som er medvirkende til, at firmaet har opnået en helt unik position, også uden for lokalområdet.

Du kan finde Jørgen Hansen biler her: http://www.jh-biler.dk/

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.