Firmaer.com

Guides og artikler om firmaer i Danmark og udlandet

Egesgave

Ude på landet mellem Karrebæksminde og Næstved, finder du gården: Egesgave, som siden 2010 har huset en butik med vintage brugskunst, møbler, tøj og meget mere.

Det ligner en million

Egesgave opstod omkring interessen for loppemarkeder, og fine gamle ting som man kan finde rundt omkring i landet på f.eks. loppemarkeder. Tager man disse ting og sliber og maler, bliver de næsten som nye, og kommer til at se brandgodt ud. Det er faktisk hele idéen bag gårdbutikken, som åbnede i 2010. I 2012 kom gårdbutikken også online, idet det blev lanceret en hjemmeside med shopsystem, så det ikke kun er i den nære omegn man kan få glæde af de pæne varer.

Ikke kun møbler

Du finder dog ikke kun møbler i Egesgaves butik. Du kan også finde alle mulige andre spændende og flotte ting. F.eks. tekstiler til køkken, lysestager, potter og skjulere til blomster, stentøj m.m. er også et hit hos butikken. Alt sammen fremstår rigtig flot og indbydende, og der er et stort udvalg i blandt andet kendte mærker som Ib Laursens Mynte stel.

Udvalget byder også på diverse tøj og accessories. Tøjet er fra mærker som Miel og Cat & Co, og i den romantiske stil. Også tørklæder, tasker og bælter i samme stil, kan du finde både online og fysisk i butikken.

Danske delikatesser

Med den stigende fokus på kvaliteten af den mad vi putter i munden, har Egesgave også slået sig lidt på de danske delikatesser. Specialsalte, marmelader, sirup, dressinger, honning m.m., alt sammen i høj dansk kvalitet, kan også findes i butikken, og kan anbefales hvis du ikke vil gå på kompromis med hvad du putter i munden.

Har du fået lyst til at besøge butikken, så ligger den på Karrebækvej 500, 4700 Næstved. Du kan også besøge butikken online på www.egesgave.dk.

RSS 2.0 | Trackback | Comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.